torstai 3. marraskuuta 2011

Lyseolla tapahtuu...

NENÄPÄIVÄ-KERÄYS HUOMENNA perjantaina 4.11.
Nenäpäivänä 4.11. kerätään varoja maailman köyhimmissä oloissa asuvien lasten auttamiseksi. Tällä tuella moni lapsi oppii lukemaan, saa rokotuksia ja mahdollisuuden parempaan elämään. Nenäpäivän järjestää Ylen Hyvä Säätiö.
Tutoropiskelijat suorittavat lipaskeräyksen perjantaina 4.11. klo 9.55 alkavilla oppitunneilla. Jo yksikin euro auttaa kehitysmaan koululaista opintiellä. Haluathan sinäkin osallistua tähän avustusoperaatioon.
TERVEYDENHOITAJA TIEDOTTAA

Riskiryhmään kuuluvien influenssa rokotukset ovat alkaneet tällä viikolla.
Rokotusajat ma-pe klo 8-9!

YHTEISISTÄ SÄÄNNÖISTÄ JA TOIMINTATAVOISTA

Tupakointi on ehdottomasti kielletty koulun alueella ja sen välittömässä läheisyydessä esim. laboratorion vieressä. Laboratoriossa on opetusta ja tupakanhaju kulkeutuu luokkatiloihin ilmastointikanavien kautta! Tupakanhaju voi aiheuttaa jollekin opiskelijalle myös voimakkaan allergia- tai astmakohtauksen.

Hattu tai lippalakki päässä ei ruokailla.

MAMK:n KURSSIT JAKSOSSA 4 JA 5

ENSIAPU KURSSI on tarjolla Lyseon kurssitarjottimella jaksossa 4 palkissa 2. Ilmoittautuminen 11.12.2011 mennessä osoitteessa www.mamk.fi/avoin à koulutuskalenteri

ANATOMIA JA FYSIOLOGIA-KURSSI on tarjolla Lyseon kurssitarjottimella jaksossa 5 palkissa 2. Ilmoittautuminen viimeistään 8.2.2012 mennessä osoitteessa www.mamk.fi/avoin  à koulutuskalenteri.

Kurssit ovat Lyseon lukiolaisille maksuttomia. Ilmoittaudu kursseille mahdollisimman nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti