Ohessa joitakin esimerkkejä. Ota yhteyttä, kun opinnot kiinnostavat...
Hygieniapassi, 2 op
Laajuus: 2 op
Koulutustyyppi: avoin amk
Koulutusala: ravitsemis- ja talousala
Kohderyhmä: Henkilöt, jotka työssään käsittelevät pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita ja jotka tarvitsevat hygieniapassin.
Tavoite:
Tunnet hygieniaosaamiseen liittyvän lainsäädännön ja sen velvoitteet.
Tiedät elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät hygieniariskit, hallitset hygieenisen käsittelyn ja työskentelyn perusteet.
Anniskelupassi, 2op
Laajuus: 2 op
Koulutustyyppi: avoin amk
Koulutusala: ravitsemis- ja talousala
Kohderyhmä: Työssään anniskelupassia tarvitsevat.
Tavoite:
Perehdyt alkoholin anniskelua ja myyntiä koskevaan lainsäädäntöön. Suoritat alkoholilain 21 b (STM1371/2002) mukainen vastaavalta hoitajalta tai hänen sijaiseltaan edellytettävän anniskeluasioiden osaamistestin.
Anniskelupassitodistus riittää sellaisenaan C-luvan omaavan ravintolan vastaavan hoitajan tehtäviin. Jotta voi toimia A- ja B-oikeuksin varustetussa ravintolassa vastaavana hoitajana tai hänen sijaisenaan, passin lisäksi tarvitaan työkokemusta tai koulutusta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti