maanantai 9. toukokuuta 2011

Kesällä lukiokursseja!

Tervetuloa Savonlinnaan, kesälukioon opiskelemaan musiikkia, kieliä ja matematiikkaa!

Englantia opiskellaan alkuperäisen englantilaisen opettajan johdolla. Christian Brazierin opetuskieli on suomi. Aidon britin kanssa keskustelu oppitunneilla ja iltanuotiolla on meille kaikille tervetullutta englannin kielen kertausta.

Ruotsista järjestetään abi- ja kertauskurssi. Kurssit on suunniteltu syksyllä kirjoittaville, lukio-opintoja suorittaville tai niille, jotka haluavat kerrata jostain syystä toista virallista kieltämme.

Venäjänkieltä tarvitaan Itä-Suomessa paljon ja etenkin Savonlinnassa. Venäjän alkeita voi opiskella niin työelämässä olevat aikuiset kuin lukiolaisetkin.

Matematiikasta järjestetään MAA3 ja/tai MAA6  ja sillä voi korvata talven kurssin halutessaan. Opiskele kesällä, niin jää aikaa enemmän talvella keskittyä muihin aineisiin - todella kätevää!

Suomi toisena kielenä kurssi on tarkoitettu maahanmuuttajille syventämään suomen kielen taitoa.

Sokerina pohjalla opiskellaan bändisoittoa, kansanmusiikkia.  Musiikkikurssi, MU5, on lukion syventävä kurssi. Suorita tämäkin kurssi kesällä, niin talvella jää aikaa vaikka lomailla.

Tervetuloa kesälukioon Savonlinnaan 6.-15.6.2011! Katso lisää http://www.kesalukio.fi/, sieltä löydät ilmoittautumiskaavakkeen. 

Samilaiset, jotka kiinnostuitte kesälukio-opinnoista,,ottakaa yhteutttä Tiinaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti